Wat doet EBM

Communicatiecampagnes

EBM communicatie helpt bij het creëren van ijzersterke campagnes met relevante inhoud om uw doelgroep aan te trekken en te betrekken. Bij een campagne nemen we de identiteit en het verhaal van het merk als basis voor een reeks van communicatie uitingen en interactieve activiteiten via verschillende communicatiemiddelen. Er is altijd een rode draad in de vorm van een kenboodschap. 

Als merk kan je een communicatiecampagne inzetten als er een nieuw product gelanceerd wordt of een nieuwe locatie wordt geopend. Maar ook om het merk sterk in de markt te zetten. 

Contentcreatie & social media beheer

EBM zorgt voor boeiende content, dit vergroot de betrokkenheid van de doelgroep met jouw merk . We maken een content strategie, verzorgen de content fotografie, we schrijven de captions en andere teksten en we beheren uw social media-accounts, ook beantwoorde we uw online-berichten. Hierdoor promoten we uw merk, maken we verbinding met uw doelgroep en vergroten we uw online aanwezigheid.
Niet het hele pakket nodig? Kies dan voor losse elementen.                 

Social media totaal

Inclusief strategie, content planning, content creatie, beheer van social media-accounts en  rapportages.

Social media beheer
Inclusief content planning, schrijven van captions, beheer van social media-accounts en rapportages.

Content fotografie 
Een serie sprekende fotografie, passend bij jouw verhaal en imago en de look and feel van de socials.

PR & events

Merkbeleving dat levert EBM communicatie. Wij weten de doelgroep te boeien, te prikkelen en te enthousiasmeren met een authentiek verhaal. Samen onderzoeken we de kernwaarden van het merk en vormen de identiteit naar een uniek merkverhaal. Dit vormt de basis voor alle uitingen van Public Relations tot brandevents.

Public Relations
Aandacht voor je merk door in de media te verschijnen. Dat wil je als merk. Zichtbaar zijn en verbinding maken en houden met je doelgroep. Wij helpen je daarbij door persrelaties te onderhouden, persberichten laten opnemen, interviews af te nemen en persevents te organiseren. 

Events
Live communicatie is het ultieme communicatiemiddel om verbinding te maken met je doelgroep. Je kan bezoekers naast het laten kennismaken met het merk en de producten, een echte merkbeleving geven.