Werk van EBM

Brandevent
[PR & events] - [merkactivatie]

Een brandevent, dat was het event die we hebben georganiseerd voor alle leden uit de regio van een businessclub. Voor de ultieme merkbeleving werden de gasten hartelijk ontvangen door de prachtig geklede hostesses in een proseccojurk. Passend bij het thema, liepen de hostesses de hele middag rond in verschillende outfits en voorzagen ze de gasten van lekkere hapjes. Met verschillende optredens van lokale muzikanten was de middag helemaal af. 

Interviews op event
[PR&events] - [media] 

Tijdens events zijn wij naast de organisator ook de host en moderator. We praten het event aan elkaar en zorgen voor een fijn verloop van het event. We zorgen ervoor dat gasten zich op hun gemak voelen met een warm welkom.

Ook halen we verhalen op van gasten voor een mooie aftermovie. Hoe bleven zij de avond en wat is hun ervaring met de organisatie of het merk. De ambassadeurs van de organisatie of het merk vertellen over hun ervaring. 

Lancering magazine
[PR & events] - [merkactivatie]

Een businessclub had een fantastisch magazine gemaakt met inspirerende ondernemersverhalen uit verschillende branches, van styliste tot kapper. Dit wilden we tot leven laten komen tijdens een lanceringsmoment. Onder het genot van een diner lieten we ondernemers verhalen met elkaar uitwisselen. Een hostess met een prachtige visitekaartjesrok liep rond om het gesprek op gang te brengen. Er waren gastsprekers die vanuit hun eigen vakgebied hun beste ondernemerslessen deelden.

"De lancering is erg goed verlopen, we zijn zeer tevreden. De volgende editie weer."